Εσπα glamping

Εσπα glamping

Τα glamping μπορούν να επιδοτηθούν από το καθεστώς εναλλακτικές μορφές τουρισμού του αναπτυξιακού νόμου.

Υπαγόμενα επενδυτικά σχέδια

α. ειδικής τουριστικής υποδομής, όπως συνεδριακά κέντρα, γήπεδα γκολφ, τουριστικούς λιμένες, χιονοδρομικά κέντρα, θεματικά πάρκα, εγκαταστάσεις ιαματικού τουρισμού [μονάδες ιαματικής θεραπείας, κέντρα ιαματικού τουρισμού θερμαλισμού, κέντρα θαλασσοθεραπείας, κέντρα αναζωογόνησης (spa)], κέντρα προπονητικού αθλητικού τουρισμού, ορειβατικά καταφύγια, αυτοκινητοδρόμια, όπως αυτές ορίζονται στον ν. 4276/2014 (Α΄155),
β. αγροτουρισμού ή οινοτουρισμού ή γεωτουρισμού ή πολυλειτουργικών αγροκτημάτων,
γ. τουριστικών καταλυμάτων στην ύπαιθρο τύπου Glamping,
δ. καταδυτικού τουρισμού, σύμφωνα με τον ν. 4688/ 2020 (Α΄ 101).

Στην εταιρεία μας έχουμε επενδύσει στην λεπτομέρεια και στο έλεγχο των προτάσεων πριν την υποβολή τους από τα έμπειρα στελέχη μας ,για αυτό έχουμε και υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Μπορείτε να δείτε από το site μας τις εγκρίσεις στο πρόγραμμα του τουρισμού και γενικότερα τις εγκρίσεις των προγραμμάτων  από την εταιρεία μας.

Τα στελέχη της εταιρείας μας εκτός από την μεγάλη εμπειρία στην κατάθεση τεχνοοικονομικών μελετών για επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ και του αναπτυξιακού νόμου, έχουν εμπειρία και στην αξιολόγηση αυτών των προγραμμάτων.

Τα στελέχη της εταιρείας μας είναι ενταγμένα:

  • στο μητρώο αξιολογητών του ΕΦΕΠΑΕ
  • στο μητρώο αξιολογητών του Αναπτυξιακού νόμου
  • στο μητρώο ελεγκτών του Αναπτυξιακού νόμου (Ε.Μ.Π.Ε)

Εάν θέλετε να σας ενημερώσουμε για τον αναπτυξιακό νόμο και να κανονίσουμε και μια συνάντηση μπορείτε να γραφτείτε στην παρακάτω φόρμα.

Γραφτείτε εδώ για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα